Przejdź samouczka w symualtorze, to będziesz wiedział. Jest po angielsku, cóż językiem lotnictwa jest angielski.
Wysłany: 03-10-2007, 18:40
Ale może kolega dopiero się uczy angielskiego więc ja podpowiem: wysokość najprościej jest ustawić na autopilocie odpowiadającym za tę czynność czyli ustawić interesujący nas poziom lotu na ALT na autopilocie i włączyć autopilota. Oczywiście można pilotować ręcznie i samemu trzymać wysokość zwłaszcza w mniejszych samolotach. Jak nie rozumiesz angielskiego to poszukaj polskich stron gdzie znajdziesz odpowiednie materiały. Świetna szkoła jest np. na www.aztec.pl. A szkoła latania w symulatorze to podstawa tej zabawy więc musisz spróbować ją zrozumieć.
Nie ja dość dobrze znam j. angielski, a pozatym nawet tata (którego pozdrawiam )
by mi pomógł. Ale i tak dziękuje za pomoc.
Pozdro
PioKil [Usunięty]
Wysłany: 26-10-2008, 22:15
witam mam małe pytanko dotyczące gry MFSX a chodzi mi dokładnie o to że jak bedę leciał wyznaczoną traska zaobserwuje np inne samoloty lecące tak jak ja ale np na innym pułapie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum