_________________ ------------------------------------
MSTS się wysypał? Hmmm...
No, ale czego można się spodziewać po systemie, który wyłącza się korzystając z przycisku Start
No przecież oczywiście że nie trasa,tylko Rail Simulator Keyboard Patch.Plik ma Size : 0.01 Mb (10,518 bytes) Chodzi mi o to,że jeżeli coś się poprawi na lepsze w Rail to tylko i wyłącznie dzięki MSTSowi.Zaczyna się od klawiszy.Czytam uważnie.
_________________ Egon...klawo jak cholera!
pawerybs [Usunięty]
Wysłany: 23-10-2007, 14:52
no dobrze dobrze Keram sorki:)
fajnyp [Usunięty]
Wysłany: 23-10-2007, 15:33
I niema chętnych kolegów do pomocy w budowie trasy?
porywacz_zwlok [Usunięty]
Wysłany: 23-10-2007, 17:04
do budowania trzeba mieć czas i jeszcze umiejętności. obu nie posiadam.
posiadam dobry aparat fotograficzny oraz umiejętności jego obsługi. mieszkam w wielkim mieście i jeśli pomoc byłaby potrzebna to chętnie pomogę.
pawerybs [Usunięty]
Wysłany: 24-10-2007, 14:06
fajnyp napisał/a:
I niema chętnych kolegów do pomocy w budowie trasy?
Oczywiście, że są chętni! Ja zawsze i wszędzie:) Lubie budować nowe objekty na swoich teksturach jak i na przysłanych.. Szczegóły jak napiszesz na maila :547:
fajnie,fajnie się zapowiada:)Może ktoś wie jak wrzucić palny stacji do RS?
PS.Czyja ta mapka wyżej??:)bo świetnie wygląda
Wysłany: 24-02-2008, 16:22
ja robie tę mapke w wolnym czasie którego nie mam za dużo, trasa może nie jest długa w tej chwili chyba 15km ale sam już nie pamietam, byc moze więcej: no ale chce rzeby miała klimat trasy zaniedbanej i tylko niekiedy uzywanej (czyli tak jak wygląda to zazwyczaj na kolejach wąskotorowych). tak naprawde ten odcinek 15km jest praktycznie skończony, ale narazie nie mam czasu aby to skończyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum