Witam wszytskich mam pytanie odnosnie EN57 (kibla) napisałem w temacie EN57-2023 do trs 2006.A mianowicie poszukuje kibelka zmodernizowanego czyli tego nowego moze byc taki model jak jest napisany w temacie ale nie koniecznie najlepiej barwy przewozy regionalnie
Poszukuje go juz od jakiegos miesiąca .Ja wiem ze google nie gryza ale wlasnie w googlach szukalem na kazdym forum bylem do kazdego dowloandu zaglądałem i nie ma prosze was wiec abyscie mi dali link na tego kibelka jezeli ktoś ma wrazie co pisac na moje gg 5417147 (nawet jak jestem niedostepny)
Z góry dzieki pozdrawiam kibel1994 [/b]
Jak by ktos wiedzial cos na temat nowego kibelka prosze pisac tu i jeszcze mam prozbe prosze o link na trase skompletowaną obojetnie jaki region polski !!
Pozdrawiam kibel1994
@Kibel 1994 To tylko świadczy o poziomie Twojej kultury osobistej i braku znajomości ojczystego języka. To Forum ma określony poziom. Twój przypadek to tak jak by smaczne zwierzę wprowadzić na salony ,"chrum chrum". A kto jest tym "chrum" to chyba wiesz Kibelku ?
W języku polskim należy dostrzec też litery "ź, ś, ć, dż, ą, ę, ł" itp. A nikt Ci wrogiem Tu nie będzie. Pamiętaj to jest Polskie Forum i stosujemy TU zasady pisowni polskiej! Zawsze każdemu może zdarzyć się "babol" ale nagminne łamanie zasad pisowni nie jest TU mile widziane ! Bez urazy.
I kółko się zamyka. Byłbyś pewnie zadowolony jak by na Twoje urodziny przyszedł przyjaciel w gumofilcach podartej katanie, tydzień nie umyty, zarośnięty i z tekstem" to nic dziś są Twoje urodziny" a reszta.....pikuś . Forma kolego się liczy. A zresztą ......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum