Jakby co, to wiesz gdzie mnie szukać. Widzę ten pojazd 4 x dziennie
Suplement a propos wypowiedzi kolegi poniżej:
O ile modele Andrzeja zamiatają, jestem pod wrażeniem, o tyle Kolzam w realu po prostu rozwala. O ile miłośników kolei fascynuje wszystko co porusza się po torach, o tyle ten pojazd jest niemal znienawidzony...a było, historii odwrócić się nie da.. Taki fajny materiał wynalazłem:
http://www.youtube.com/watch?v=okPuPs4Pin0
_________________ Úzkorozchodek není nikdy dost.
Ostatnio zmieniony przez brood.k 03-06-2010, 13:55, w całości zmieniany 2 razy
Twoje modele SA103/SA133/SA134 mówiąc wprost wymiatają. Ciesze się, że wreszcie ktoś się zabrał na poważnie również za "szynobusy", które do tej pory przez wielu "MK" uważane były za pojazdy drugiej kategorii. Myślę, że bardzo ciekawym modelem byłaby rodzina SA101 i pochodne - bardzo istotny dla historii polskich kolei element przejściowy pomiędzy składami wagonowymi a nowoczesnymi szynobusami PESY, ZNTK Poznań, Kolzam ( ) a w niedalekiej przyszłości, bo pod koniec miesiąca dołączy do tego grona NEWAG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum